CDA Leerdam 40 jaar

Leerdam

01-04-2017 CDA Leerdam heeft iets te vieren! Dit jaar is het 40 jaar geleden dat in Leerdam het CDA tot stand kwam. Deze bijzondere gebeurtenis willen wij niet geruisloos laten voorbij gaan. Speciaal voor de gelegenheid komt onze partijvoorzitter Ruth Peetoom naar Leerdam. Van harte nodigen wij u uit om op dinsdag 18 april 2017 samen met CDA Leerdam het jubileum te vieren.

Het 40 jarig jubileum is het achtste en laatste lustrum van CDA Leerdam: vanaf 1 januari 2019 gaan de huidige gemeenten Leerdam, Vianen en Zederik op in de nieuwe gemeente Vijfheerenlanden. In de aanloop naar deze herindeling is inmiddels het overgangsbestuur CDA Vijfheerenlanden geïnstalleerd. Het is dus tevens een “afscheid” maar ook de start van iets nieuws!

Thema
CDA Leerdam 40 jaar, 37 jaar CDA landelijk en 34 dagen na de Tweede Kamerverkiezingen: waar staan we?

Iedereen is welkom
Naast de leden zijn ook kiezers, sympathisanten en andere belangstellenden vanuit Leerdam en omringende gemeenten van harte welkom. Neem dus een introducé mee!

Datum, tijd en plaats
Datum: Dinsdag 18 april 2017
Tijd: 19.30 tot 21.30 uur
Locatie: De Glasblazerij, Sundsvall 2, 4141 MP Leerdam

Deelname aan de bijeenkomst is gratis.
U kunt gratis parkeren op Parkeerterrein Oranje Nassaulaan Zuid (bij Albert Heijn) en (beperkt) op de parkeerplaats achter de Glasblazerij aan de Sundsvall.

Graag tot 18 april!

Agenda

X @CDA_VHL

Word lid