CDA Vijfheerenlanden bedankt alle vrijwilligers (en sommigen in het bijzonder)

Vijfheerenlanden

03-03-2018 Het was 1 maart nationale complimentendag. CDA Vijfheerenlanden heeft in dat kader diverse vrijwilligers in het zonnetje gezet en de complimenten en taart of bloemen gegeven. Fijn om te zien dat de complimenten werden gewaardeerd en dat er goede gesprekken zijn geweest.

Leerdam
In het kader van de jaarlijkse Complimentendag hebben de raadsleden Martine Visser en Teunis van Weverwijk van het CDA Leerdam bossen bloemen gegeven aan mevrouw Uppelschoten uit Schoonrewoerd en de heer Dural uit Leerdam West. Elke dag doen ze hun wandeling met de afvalzak in de aanslag, die steeds weer vol terug komt. Kleine en stille voorbeelden van voorbeeldig gedrag. Ons CDA-bloemetje als fleurig compliment zeker waard!

Zederik
Het CDA deelt een groot compliment uit aan de vrijwilligers van de bibliotheken in Ameide, Lexmond en Meerkerk. Zij ontvingen van ons een welverdiende taart om hen te bedanken voor hun inzet!

Vianen
CDA Vianen heeft de vrijwilligers van de Bibliotheek in Vianen de complimenten gegeven onder het genot van koffie en taart. Het is fantastisch om te horen hoe de vele vrijwilligers zich inzetten bij de bibliotheen voor onder andere de voorleesexpress, het taalhuis, digitale vaardigheden maar ook het inruimen van boeken.

Agenda

X @CDA_VHL

Word lid