CDA Vijfheerenlanden komt bij U op de koffie in Januari 2017

Vijfheerenlanden

02-01-2017 Er is de afgelopen tijd veel gebeurd in de gemeentelijke politiek van Leerdam, Vianen en Zederik. CDA Vijfheerenlanden komt graag bij de inwoners van de toekomstige gemeente Vijfheerenlanden op de koffie.

Wij komen graag langs om te praten over actuele onderwerpen zoals: Herindeling, Sociaal Domein, Podium (Vianen), Voorstraat (Vianen), Broekgraaf (Leerdam), Multifunctioneel sportcomplex (Leerdam), Lokale lasten, Winkeltijden (Vianen), Brede School Ameide (Zederik), De Weide II Meerkerk (Zederik) en instandhouding dorpshuizen (Zederik). Leden van de fracties en de wethouders zijn in januari beschikbaar en gaan graag in gesprek met u over deze onderwerpen.

Wilt u meer weten over de achtergronden van een onderwerp en/of de standpunten van CDA Vijfheerenlanden? Stuur dan een uitnodiging naar: opdekoffie@cdavijfheerenlanden.nl en we maken graag een afspraak voor een tijdstip om bij u op de koffie te komen. Als het onderwerp van het gesprek wordt vermeld en de woonplaats, dan zorgt CDA Vijfheerenlanden voor een goede afvaardiging.

Agenda

X @CDA_VHL

Word lid