Gerdie van Brakel overleden

Leerdam,Vijfheerenlanden

12-07-2018 Stil en verdrietig zijn wij bij het overlijden van ons bestuurslid Gerdie van Brakel Donga. Zij werd slechts 52 jaar. Gerdie was acht jaar lid van het bestuur van CDA Leerdam en vanaf de zomer van 2016 ook lid van het overgangsbestuur van CDA Vijfheerenlanden. Naast het CDA was ze betrokken bij tal van maatschappelijke activiteiten.

Gerdie was een bijzonder mens, het woord ‘probleem’ stond niet in haar woordenboek. Elk probleem betekende voor haar immers een kans. Ze was daarbij innovatief en inspirerend. 

Gerdie was al langere tijd ziek en we wisten dat herstel was uitgesloten. Toch bleef Gerdie tot kort voor haar overlijden actief, ook binnen het CDA. Op 6 juni werd het interim bestuur van CDA Vijfheerenlanden ingesteld als opvolger van het overgangsbestuur. Ook van dat nieuwe bestuur maakte zij deel uit.

We zijn Gerdie dankbaar voor alles wat zij voor ons en het CDA heeft gedaan. Het is onvoorstelbaar dat ze er niet meer is, Wij voelen het verlies maar beseffen dat dit voor haar man Robert en hun kinderen Barend, Casper en Annelies en verdere familie veel groter is. We leven met hen mee en wensen hen sterkte en bidden om kracht.

Namens het Interim bestuur van CDA Vijfheerenlanden,

Rienk van Splunder 

Agenda

X @CDA_VHL

Word lid