Gerdien Bikker (CDA) uit Lexmond op plek 6 voor provinciale Staten

Vijfheerenlanden,Utrecht,Provincie

08-10-2018 Gerdien Bikker is kandidaat op de lijst van het CDA voor de verkiezingen van de Provinciale Staten van Utrecht op woensdag 20 maart 2019. Ze staat nu op een verkiesbare 6e plek en komt uit Lexmond. Op 17 november hebben de leden van CDA Provincie Utrecht de lijst definitief vastgesteld

Gerdien: “Ik ben blij met deze mooie plek op de kieslijst van het CDA, waarmee ik de nieuwe gemeente Vijfheerenlanden mag vertegenwoordigen. Dat is ook nodig, zodat de overgang naar de provincie Utrecht soepel kan verlopen, waarbij ik in de Provinciale staten aandacht zal vragen voor de basisvoorzieningen in onze dorpen en steden, zoals winkels, medische voorzieningen, scholen, sport en cultuur, ouderenzorg en mobiliteit. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de provincie Utrecht op een realistische manier toewerkt naar duurzaamheid, zodat onze groene omgeving bewaard blijft voor toekomstige generaties.”

Gerdien Bikker zit nu in het bestuur van CDA Vijfheerenlanden en heeft mede het verkiezingsprogramma opgesteld: “Veiligheid in het verkeer krijgt van CDA Vijfheerenlanden hoge prioriteit. Ik ben gemotiveerd om me in te zetten voor meer verkeersveiligheid, goede fietsroutes en wandelpaden en voor innovatieve onderwijsvoorzieningen die aansluiten op de vraag in de regionale arbeidsmarkt.”

Update 17 november: Op 17 November is de lijst definitief vastgesteld tijdens een ALV van CDA Provincie Utrecht.

Agenda

X @CDA_VHL

Word lid