CDA Vijfheerenlanden wil mantelzorgers in het zonnetje zetten

Vijfheerenlanden

18-10-2018 Het is 10 november 2018 dag van de mantelzorg. CDA Vijfheerenlanden wil deze dag aangrijpen om aandacht te vragen voor Mantelzorg in het algemeen en om drie fantastische mantelzorgers in het zonnetje te zetten.

In Leerdam, Vianen en Zederik zijn vele mantelzorgers die meer dan 8 uur per week voor iemand zorgen, veelal gecombineerd met een betaalde baan. Veel mantelzorgers doen hun werk in stilte, het is daarom goed dat hier bij stil wordt gestaan.

Wij willen onze waardering uitspreken voor deze vele mantelzorgers in de Vijfheerenlanden. Dit doen we door op zoek te gaan naar drie geweldige mantelzorgers in Leerdam, Vianen en Zederik en deze mantelzorgers een dinerbon van € 50 te geven van Mamma Mia (Vianen), De Ponthoeve (Vianen) en Het Kleine Brughuis (Meerkerk).

Ken jij een mantelzorger in je omgeving die dit verdient, geef hem of haar dan aan ons op, inclusief een motivatie waarom die dinerbon zo welkom is. Je kunt iemand opgeven via het contactformulier op onze website: https://www.cdavijfheerenlanden.nl/contact/ of via een speciaal emailadres: dagvandemantelzorg@cdavijfheerenlanden.nl.

Op 10 november 2017 zetten wij dan drie mantelzorgers in het zonnetje: één mantelzorger uit de gemeente Vianen, één mantelzorger uit de gemeente Leerdam en één mantelzorger uit de gemeente Zederik.

Agenda

X @CDA_VHL

Word lid