CDA Vijfheerenlanden gaat klussen bij maatschappelijke organisaties

Vijfheerenlanden

22-10-2018 Tussen maandag 29 oktober en zaterdag 24 november gaat CDA Vijfheerenlanden klussen bij maatschappelijke organisaties onder de vlag van CDADoet! In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen willen (kandidaat-)raadsleden en bestuursleden de handen uit de mouwen steken en wat doen voor de maatschappelijke organisaties.

Het cement van de samenleving is het vrijwilligerswerk in alle steden en dorpen van de toekomstige gemeente Vijfheerenlanden. In de kerken, sportverenigingen, wijk- en dorpsverenigingen, Oranjeverenigingen, voedselbanken, wereldwinkels, vluchtelingenwerk, etc. CDA Vijfheerenlanden vindt dit heel waardevol en ziet daarbij voor de nieuwe gemeente een actieve, faciliterende en stimulerende taak. Vrijwilligers zijn dus voor ons het kloppend hart van de gemeente.

Moet het clubgebouw nodig opgeruimd worden, is het buitenterrein aan een onderhoudsbeurt toe, wil je een verwendagje voor alle ouderen in het verzorgingshuis of heb je een andere leuke klus? Meld deze dan vanaf maandag 22 oktober 2018 aan op onze website en vraag ons mee te doen!  Meedoen is eenvoudig. Meld je klus aan via klus@cdavijfheerenlanden.nl of onze website: www.cdavijfheerenlanden.nl en geef door:

  • een duidelijke en enthousiaste omschrijving van de klus,
  • de contactpersoon voor deze klus (naam en telefoonnummer),
  • het gewenste resultaat. Waarom deze klus en wie maken we blij?
  • het aantal vrijwilligers dat je zoekt.

Heeft u als maatschappelijke organisatie een klus om mee te doen met CDADoet!? Wilt u overleggen over de mogelijkheden of bent u op zoek naar inspiratie? Neem dan contact met ons op.

 

Agenda

X @CDA_VHL

Word lid