CDA Vijfheerenlanden wil mantelzorgers in het zonnetje zetten.

mantelzorgers

15-10-2019 Het is 10 november 2019 dag van de mantelzorg. CDA Vijfheerenlanden wil deze dag aangrijpen om aandacht te vragen voor mantelzorg in het algemeen en in het bijzonder om drie fantastische mantelzorgers in het zonnetje te zetten.

In de gemeente Vijfheerenlanden zijn er een heleboel mantelzorgers die vele uren per week voor iemand in hun omgeving zorgen, gecombineerd met een betaalde baan. Mantelzorgers doen hun werk in stilte, het is daarom goed dat hier aandacht aan wordt gegeven.

Wij willen onze waardering uitspreken voor deze vele mantelzorgers in de Vijfheerenlanden. Dit doen we door op zoek te gaan naar drie geweldige mantelzorgers in de gemeente Vijfheerenlanden en deze mantelzorgers een dinerbon van € 50 te geven van Mamma Mia (Vianen), De Ponthoeve (Vianen) en Het Kleine Brughuis (Meerkerk).

Ken jij een mantelzorger in je omgeving die dit verdient, geef hem of haar dan aan ons op, inclusief een motivatie waarom die dinerbon zo welkom is. Je kunt iemand opgeven via het contactformulier op onze website: https://www.cdavijfheerenlanden.nl/contact/ of via een speciaal emailadres: dagvandemantelzorg@cdavijfheerenlanden.nl. Rond 10 november 2019 zetten wij dan drie mantelzorgers in het zonnetje.

Agenda

X @CDA_VHL

Word lid