Uitnodiging Ledenvergadering

leden,bestuur

10-12-2019 Een nieuwe gemeente in de provincie Utrecht, waarin Vijfheerenlanden in oppervlakte de grootste gemeente is; een nieuw college met 2 CDA wethouders; een nieuwe gemeenteraad met een 7-mens sterke CDA fractie; en ook een nieuw bestuur van de CDA afdeling Vijfheerenlanden. Daarbij past in de laatste maand van het eerste jaar van dit vernieuwde CDA een boeiende en aangename ledenbijeenkomst, waarvoor wij u van harte uitnodigen op dinsdag 10 december om 19.30

Te gast op deze avond is CDA gedeputeerde in de provincie Utrecht; Hanke Bruins Slot. Na lid te zijn geweest van de CDA fractie in de Tweede Kamer, werkt Hanke nu in het College van de Provincie. Ze zal haar ervaringen in deze functie met ons delen. 

Ook krijgen wij een verslag van onze wethouders, vanuit de fracties van Provinciale Staten en de gemeenteraad. De penningmeester Petra Groeneweg zal ons informeren over de begroting voor 2020. We hopen u welkom te heten op 10 december in De Krooshof. Schroom niet om een gast, 2 mag ook, mee te nemen.

Datum: dinsdag 10 december
Tijdstip: 19.30
Locatie: Verenigingsgebouw De Krooshof, Sidewende 1 in Zijderveld

Agenda

X @CDA_VHL

Word lid