Afscheid en installaties bij CDA Zederik

Zederik

02-02-2017 Tijdens de raadsvergadering van maandag 30 januari jl.is Maks van Middelkoop als wethouder van Zederik geïnstalleerd. Hij is de opvolger van Goof Bos, die begin dit jaar zijn ontslag als wethouder indiende.

Het CDA droeg de heer Van Middelkoop voor en de raad heeft dit unaniem geaccepteerd. De burgemeester nam als voorzitter van de raad afscheid van de fractievoorzitter van het CDA, die hij als zeer betrokken met een grote dossierkennis kenmerkte. Maria de Jong is de nieuwe fractievoorzitter en Marieke van der Spek is geïnstalleerd als raadslid voor het CDA, zij was commissielid sinds 2014.

Afscheidswoorden
Mooie afscheidswoorden voor Goof Bos tijdens zijn laatste raadsvergadering. Burgemeester André Bonthuis memoreerde zijn visie en gedrevenheid als het om de toekomst van de Zederikse dorpen gaat (U kunt de speech van burgemeester Bonthuis hier herbeluisteren). Uit de bijdrage van kersverse fractievoorzitter van het CDA, Maria de Jong, bleek de oprechte bewondering voor de jarenlange, professionele inzet van Goof als CDA-er, raadslid en wethouder. Cees Matsinger prees als nestor van de raad, de daadkracht en het politieke inzicht van de wethouder.

Het laatste woord was voor de heer Bos, hij deed een oproep: “Voer lange termijn beleid, kijk verder dan de datum van herindeling, investeer in strategische grondposities, houd regie en zorg dat inwoners straks niet naar elders hoeven te vertrekken. Voor vertrouwen in de toekomst.”

Afscheidsreceptie
De afscheidsreceptie van Goof Bos is op donderdag 9 februari a.s. van 19.30 tot 21.30 uur in het gemeentehuis van Zederik. U bent hierbij van harte welkom. Wilt u zo vriendelijk zijn om u voor 6 februari a.s. aan te melden bij het bestuurssecretariaat, e-mail: bestuur@zederik.nl of telefonisch (0183) 35 65 26.

Agenda

X @CDA_VHL

Word lid